Сега четете
Направихме всичко необходимо да имаме правителство

Направихме всичко необходимо да имаме правителство

Направихме всичко, което е необходимо, да имаме правителство в понеделник. Това заяви пред журналисти в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Не мога да си изкривя душата и да кажа нещо лошо за Христо Иванов, за Атанас Атанасов, за Кирил Петков, за Асен Василев, с които девет месеца сме защитавали едни и същи каузи, министри и политики. И всички сме казвали, че сме свършили добри неща, посочи Борисов.

 

Петък, събота, неделя – можеше да имаме правителство и в понеделник да го гласуваме, коментира той и уточни, че е проявил разбиране, че без Асен Василев не може да съществува правителство и че „Продължаваме промяната“ (ПП) няма как да се откажат от него. Втори компромис енергетика, трети компромис отбрана, зачеркнах собственоръчно тези имена, четвърти компромис електронното управление, изброи лидерът на ГЕРБ. И те продължиха до последно да настояват за вътрешно министерство, знаейки, че по този начин, излизайки аз от преговорите с отстъпка и за вътрешно, и министерствата на енергетиката, отбраната, електронното управление, съсипвам ГЕРБ, коментира още Борисов.

 

Вижте и

Ние направихме всички тези компромиси в понеделник да имаме правителство, подчерта той. ДПС не е участвало в нито един миг в преговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, каза още Бойко Борисов. Попитан дали след изборите е възможна „нова сглобка“, той отговори: Мисля, че висша форма на демокрацията е след изборите хората да определят кой трябва да управлява и как да се управлява. Затова е хубаво да мислим, когато има избори, а не след това.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре