Сега четете
Семейните неволи на Джони Деп продължават заключвал се в банята от жена си

Семейните неволи на Джони Деп продължават заключвал се в банята от жена си

Американският актьор Джони Деп заяви в съда, че бившата му съпруга Амбър Хърд е била тази, която е проявявала насилие след влошаването на отношенията им. Той свидетелства по делото за клевета, което заведе срещу актрисата. Ищецът настоява за обезщетение от 50 милиона щатски долара. Делото се води във Феърфакс, Вирджиния.

В съдебната зала звездата от „Карибски пирати“ каза, че някогашната му половинка сипела словесни обиди, които понякога преминавали в шамари или блъскане. Актьорът разказа подробно за началото на връзката им, след което обясни и как се е променило поведението на Хърд с течение на времето.

Изглеждаше като чиста омраза за мен„, каза той. „Ако останех, за да споря, накрая, бях сигурен, че ще ескалира до насилие и често това се случваше.“

Можеше да започне с шамар. Можеше да започне с блъскане. Можеше да започне с хвърляне на дистанционното на телевизора към главата ми. Можеше да хвърли чаша вино в лицето ми„, обясни холивудската знаменитост, след като бе попитан за насилието, на което е бил подложен.

Вижте и

58-годишният артист добави, че се оттеглял от подобна ситуация, като се заключвал в банята, но никога не е удрял бившата си съпруга.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре