„В сянката на ядрото“ – новия хит на българския книжен пазар

Николай Ников е гост в студиото на Любословие.БГ за да разкаже за новата си книга: 

Роден е през 1977г. Учил е „Международен бизнес“ в лондонския филиал на Американския международен университет в Ричмънд (American International University) и „Застрахователен и Риск мениджмънт“ в Сити Юнивърсити (City University Business School) в Лондон. Има също и докторантура по Икономика и Управление от ЮЗУ Благоевград.

След динамична кариера в лондонското сити се завръща в България и до 2012 г. е развивал кариера в сферата на финансите. Също така е бил главен координатор в направление „Управление на мултинационални застрахователни програми“ към AIG, Европа (Великобритания), Лондон.

В момента преподава: Стопанска история и Основи на управлението Микро и Макро икономика; Маркетинг; Банково дело; Застраховане; Управление на Риска; Мениджмънт; Международни отношения; Международен бизнес; Икономика на човешките ресурси; Вътрешна бизнес/корпоративна организация и комуникация и Икономически и бизнес науки. Също така, развива бизнес в областта на индустриалното предприемачество.

 

Кога излезна книгата „В сянката на ядрото“? – Книгата официално излезна на 10 Април 2024г., продава се в големите книжарници и има огромен интерес от читателите.

 Кажете ни накратно за сюжета на книгата? „В сянката на ядрото“ е роман, който разкрива реалната същност на обикновени хора, случайно попаднали в една от най-мащабните трансформации на общественото устройство на света. „Ядрото“ е тайна организация, която активира рестарт на световната икономическа система. Този рестарт променя цялостната структура на общественото устройство по света. В книгата се преплитат взаимоотношения между различни по същност хора и любовните им истории и се представя идеята за това как отделните човешки съдби могат да намерят общ обединител за постигане на голяма цел.

 

 Кое прави книгата толкова интересна и търсена от читателите?

Има здравословна ирония за любовта, страха, амбициите и затвърждава тъжната, но вярна  констатация, че… нищо човешко не ни е чуждо.

 

Каква всъщност е толкова интригуващата конспорация в книгата?

Тайна организация подготвя радикален рестарт на световната икономическа система. И това ще преобърне обществения строй по цялото земно кълбо.

 

Вижте и

Тази конспорация ли е основната сюжетна линия и колко достоверност на фактите има в книгата?

Има преплетени няколко остросюжетни линии, любовни истории, престъпления и общо взето всичко човешко, което ни заобикаля. Действието се развива в България, има препратки към нови и неразкрити исторически факти, както и потапя читателя в красивата атмосфера на нашата красива родина – България. Романът е художествена измислица, но съдържа верни икономически теории и реално вдига завесата за един много реалистичен сценарии за света

„В сянката на ядрото“ е роман, който разкрива същността на случайно попаднали хора в една от най-мащабните трансформации на общественото устройство на света. Ядрото е тайна организация, която активира рестарт на световната икономическа система. Николай Ников пише със здравословна ирония за любовта, страха, амбициите и затвърждава тъжната, но вярна констатация, че… нищо човешко не ни е чуждо.

Камелия Кондова, редактор

Цялото интервю  от линка във Фейсбук 

 (

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре