Сега четете
Слушаме музикални звезди на международния концерт Sofia Eurovision Party 2022

Слушаме музикални звезди на международния концерт Sofia Eurovision Party 2022

Виктория, която представи България на Евровизия 2020 и 2021, ще вземе участие в международния концерт Sofia Eurovision Party 2022. Събитието ще се проведе от 10-и до 14-и май в „The Steps“ в София и ще събере на едно място артисти и фенове на Евровизия от България и цяла Европа. Те ще проследят на живо двата полуфинала и големия финал на конкурса Евровизия 2022, а в деня на финала от 20 часа ще се проведе и концерта на Виктория и български и международни звезди от конкурса.

Виктория беше един от тримата артисти от миналогодишното издание на Евровизия, които получиха покана да пеят на промо концертите в Мадрид и Лондон. След успешно представяне на партитата от календара на Евровизия във Великобритания и Испания, Виктория се завръща в България, където ще открие първото подобно събитие в страната ни – Sofia Eurovision Party 2022.

Радвам се, че българските артисти и всички музикални фенове в България ще имат възможност да се насладят на подобно събитие. Партитата във Великобритания и Испания бяха невероятни – събраха се хиляди хора, които просто искаха да се насладят на хубавата музика и да се забавляват. Пееха в един глас с мен моите песни и това ме направи много щастлива. Срещата с феновете на Евровизия е винаги много зареждаща. Сигурна съм, че в София ще бъде също толкова вълнуващо!„, сподели певицата.

Sofia Eurovision Party 2022 ще се проведе от 10-и до 14-и май, а в неговата програма са включени специален концерт със звезди от Евровизия, тематични музикални вечери с хитови песни от конкурса, клубни партита и караоке, което ще даде възможност на всеки да се докосне до магията на Евровизия.

Вижте и

Повече информация за Sofia Eurovision Party 2022 може да бъде открита и в профилите в социалните мрежи на събитието – Facebook и Instagram.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре