Сега четете
Любословие.БГ с нов автор, известен юрист и автор

Любословие.БГ с нов автор, известен юрист и автор

Уважаеми читатели на Любословие.БГ,

Нашето медийно семейство расте стремглаво. От днес редакционна колегия на все по-бързо развиващата се медия има честта да предостави първия юрист между нас. Адвокат Екатерина Станчева.

Тя е родена в Смолян. Дъщеря е на покойния прокурор и адвокат Рашко Петров. Адвокат е към Софийска адвокатска колегия от 2009 година. Работила е като юрисконсулт в Агенция за социално подпомагане и Министерството на държавната администрация. Участвала е в множество работни групи по изготвяне на проекти на нормативни актове. От 2009 до 2014 година е външен експерт в Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура“ към МТИТС. Понастоящем работи в областта на трудовото, вещното, търговското, облигационното, административното право. Председател е на сдружение „Етика в медицината“. Председател е също така и на „Първи дамски клуб за развитие на община Смолян“. Един от учредителите на Национална мрежа на родителите. Ангажирана е с каузите на хората с увреждания, прилагането на принципа на информираното съгласие в медицината.

Публикуваме първия и разказ с огромно удоволствие и надежди за бъдещи общи проекти.

От историята на малките човеци.

Вижте и

Страхуващите да си кажат мнението.
„Сега е мишо царство. Най-важното време за мишките. Те иначе и преди ИЗБОРИТЕ си мишкуват. Винаги го правят. Такива са. МИШКИ. Но, сега трябва да са перфектните мишки. Да не се забелязват. Мишковито да се СПОТАЙВАТ. Да не цвърчат. Звук да не издават. Не можеш да разбереш какво им харесва и какво не. За да не си помисли някой, че мишката по принцип е неблагодарна. Или, че има мнение. Затова като мишоци се спотайват всички мишки. СИРЕНЦЕТО да не изпуснат. За тях най-важното е някой да им го дава. Не е важно, че само на тях дават. Сякаш мишото царство е в разцвет. Те си знаят, че не е. Но, нали е мишок.

И мнението му ще е мишо. Никакво. Харесва всички и всичко. Мишо му е такова, ама КОМФОРТНО. Нищо, че само той хапва сиренце. Не е важно и кой дава на мишока сиренцето.

Важното е всички да му го дават. И тези сега и онези после. Важното е, че е с всички. Нали е малка мишка!? И поколението му ще е такова. Безлично, мишковато. И светът ще си остане миши. С такива мишки. ЖАЛКО!“

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (4)
  • Екатерина Станчева е на първо място Човек! Освен това се възхищавам на силата, която намира да отстоява позицията си и да помага на обществото да се развива в позитивна посока. Пожелавам й успех във всички нейни начинания и ги подкрепям морално! Тя отстоява правото на хората да бъдат свободни, защото всичко без СВОБОДА е смърт!

  • Съвсем „случайно“ се натресох в живота на Кети. И станахме приятели. Уважавам в нея това, че свободно и без страх отстоява своите позиции и виждания. Обича да пише с огромен перфекционизм към детайла. Радвам съм, че е приела поканата на Любословие.БГ да бъде техен автор. Очаквам красиви и емоционални текстове от Кети.

  • „Натресох“ в живота на Кети през 2019, когато стартираще поредния си проект в полза на обществото.
    Радвам се, че е станала част от авторите на ЛЮБОСЛОВИЕ.БГ. Пожелам и да радва хора със своя перфекционизъм при писането в този блог. Тя е човек, който може смело и без страх да отстоява свойте виждания и позиции.

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре