Сега четете
Инцидент в зоопарка в София

Инцидент в зоопарка в София

Инцидент в зоопарка в София заради подхвърлена храна на животно. Една от маймуните е пострадала сериозно, след като е била нахранена от жена с нещо като царевични пръчици съобщават sofiainfo.bg.

Много от този тип храни, които семействата с деца носят със себе си по време на разходките си в зоологическата градина, могат да са опасни за животните.

Маймуната от вида капуцин е приела храна от посетителите, след което се е наложило намесата на медиците в зоопарка. От управата на парка подчертават, че е забранено животните да се хранят, тъй като те спазват специален хранителен режим.

„Никой не си дава сметка, че такова деяние е опасно за животните и тяхното здраве. Това е недопустимо поведение. Преди година бърнестата ни мечка Лиъм беше нахранена с нещо, което не е съвместимо с режима му, а това наложи посещението на специализирана клиника”, сподели пред NOVA служител на зоопарка.

 

В столичната зоологическа градина са отчели няколко хиляди подобни нарушения в рамките на няколко месеца. Обмисля се и въвеждането на глоба за нарушителите.

Вижте и

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре