„Стратегическо управление“ еп 5 с гост директора, вдъхновител на ИК „Изток-Запад“ – Любен Козарев

Авторското предаване на Аспалрух Аспарухов „Стратегическо управление “ излъчвано вески вторник от 19.30 в ефира на телевизия Канал3 и luboslovie.tv Любословие.БГ – едно изумително интервю с директора и вдъхновител на Издателство „Изток-Запад“ – Любен Козарев

Разговор, който по интелигентен и увлекателен начин лавира между темата за книгите, политиката, стратегическото управление – техните уроци и пренасянето им в действителността. По повод многообразието от източници на информация в нашето съвремие и аргумента, че има много други налични начини за набавяне на информация, той направи ясно разграничение. „Четенето е активен процес, а останалите са пасиви процеси.

Когато пуснете телевизора си и възприемате това, което ви облъчва или сте ревностен поклонник на социалните медии, вие сте пасивен. Четенето е процес на рефлектиране и осъзнаване. Това е принципната разлика между четенето и просто възприемане на информация. Има огромна разлика между това човек да е информиран и да има знание“, разясни Козарев. „Всички носим особена отговорност, защото трябва да се публикуват книги, които дават възможност на внимателния читател сам да си направи изводите. В днешно време не можем да не изтъкнем, че пропагандата започва да придобива чудовищни измерения, особено това, което правят социалните медии е изумително – зомбирането, което те успяват да постигнат, е потресаващо“. Най-сериозните книги на „Изток – Запад“ продължават да се радват на неотслабващо внимание на българския читател, отбеляза в заключение директорът на издателството.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре