Сега четете
Политически фигури не са добре дошли на протеста на бранша

Политически фигури не са добре дошли на протеста на бранша


БАЗ

Българската асоциация на заведенията (БАЗ) и Сдружението на заведенията в България (СЗБ) декларират, че организираният от 12:00 часа на 27.01.2021 г. пред Министерски съвет протест е строго браншови с точни и ясни искания за техния сектор. В тази връзка от двете браншшови организации предварително обявяват, че няма да позволят той да бъде яхнат политически, каквито опити вече се забелязват. Поради тази причина от БАЗ и СЗБ се обръщат към ръководствата на всички политически партии и техните лидери със следния апел:

Уважаеми политици,

Убедени сме, че в нашия бранш има привърженици на всички вас и те са свободни да подкрепят провежданите от вас митинги. Но държим да подчертаем, че организираният от нас протест е икономически, строго браншови и не желаем политически фигури да присъстват на него! Браншовите асоциации представляват икономическите интереси на своите членове. При подаване на заявление за членство, ние не ги питаме на коя партия са привърженици! Може да поддържат една или друга партия, но за нас това няма никакво значение. Всеки член на браншова организация има собствено мнение, което може да изразява свободно под всякаква законна форма и ние не можем и не искаме да въздействаме на това негово право!!!

Благодарни сме на всички, които изразиха подкрепа към нашия сектор и нашите служители. Ние обаче няма да позволим да станем част от предизборната кампания! Имаме свои искания и цели, за които се борим. Нямаме политически обвързаности и държим това да остане така.

Вижте и

Поради опасенията ни, че присъствието на политически фигури на нашия протест може да се разтълкува, като предизборна агитация, ви молим най-учтиво да се въздържите от участие в него. Както вие лично, така и ваши крайни привърженици, които не са част от нашия бранш. Надяваме се, че интересът, който имате към сектора ни ще продължи и след 04.04.2021 г.

Благодарим за разбирането!

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре