Сега четете
Васил Божков обяви, че стартира политическия си проект Българско лято

Васил Божков обяви, че стартира политическия си проект Българско лято

Бизнесменът Васил Божков обяви от Дубай, че стартира политическия си проект „Българско лято“ – гражданска платформа, която да прерасне в партия.

За намеренията си да се заеме с политическа дейност той съобщи още през лятото.

Във фейсбук Божков коментира:

В условията на Третата национална катастрофа #хунтата е заграбила всичко. Купила е извънпарламентарните политически сили, купила е парламентарната опозиция. Няма разделение на властите. Всичко се командва от едно и също място. Българската държава и българският народ са на път да изчезнат.

При това положение решението е само едно: Нови личности в нова политическа сила, необвързана с никого от досегашните управляващи. Взимане на политическата власт и спасяване на България. Затова създадохме Българско Лято. Да вземем нещата в собствените си ръце.

Вижте и

Бизнесменът сподели клип от фейсбук страница на „Българско лято“ с кадри от учредителното събрание, което е било проведено вчера. На него се виждат около двайсетина души с маски на лицата, събрани в зала.

От сайта на формацията става ясно, че предстоят вътрешни избори за регионални лидери на „Българско лято“, а след това участие в парламентарните избори.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре