Сега четете
На 9 март отваря врати нова театрална сцена в София

На 9 март отваря врати нова театрална сцена в София

ndkЗа първи път от десетилетия в София на 9 март отваря врати нова театрална сцена. Името й е „Нов театър НДК“, а проектът беше представен днес в двореца на културата. „Нов театър НДК“, едно от добрите неща, които се случват в Двореца на културата. Директорът Мирослав Боршош: Мястото на подобен театър е в НДК. То е нещо, което безкрайно много хармонира с цялата ни представа с какво трябва да е пълно пространството на Националния дворец.

Средище за хора на духа. Режисьорът и директор на театъра Бойко Илиев: Искаме да съберем хора, които искат, могат и имат желание да се срещнат с публиката в едно ново свободно пространство. И актрисата Параскева Джукелова: Сега се надявам Бойко със своя наистина луд дух да проправи пътека на зрителите към театър в НДК.

Знам, че сме си говорили с него и че той много иска наистина тук, в тази зала, да се срещат актьори, които да искат да си партнират и да работят заедно, не просто по разпределение или по принуда по някакъв начин в държавните театри, както се случва. 40 спектакъла ще има само през март в „Нов театър НДК“. Билети ще се продават на билетния център на двореца.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре