Сега четете
Ще се завърне ли на екран култовото предаване „Господари на ефира“тази есен?

Ще се завърне ли на екран култовото предаване „Господари на ефира“тази есен?

Култовото предаване „Господари на ефира“ е близо до завръщане на екран след повече от пет години пауза – за радост на многобройната си аудитория.

За момента се знае, че текат преговори между продуцентите Маги и Джуди Халваджиян и водещите телевизии у нас bTV и Нова телевизия, но къде ще се излъчва евентуално шоуто, все още няма яснота. Стартът трябва да е тази есен!В екипа на предаването вече се завърна един от емблематичните репортери  Влади Василев, който след спирането на „Господарите“ през 2018 г., започна работа във футболния ЦСКА, където основно отговаряше за връзките с обществеността.

След свалянето от национален ефир „Господарите“ продължиха да съществуват, само че в мрежата. Екипът обаче, разполагаше с далеч по-скромен и малък бюджет, което със сигурност ще се промени още тази есен, когато предаването се завръща в пълния си блясък.

Засега не е ясно кои ще са първите водещи на шоуто, през което през годините минаха много знакови имена като Димитър Рачков, Васил Василев-Зуека, Малин Кръстев, Руслан Мъйнов, Мария Игнатова и други. В момента Зуека живее в Испания, а останалите му колеги са ангажирани в различни други формати.

Припомняме, че шоуто стартира през 2003 година в несъществуващата вече телевизия „7 дни“. Имаше и два периода в Нова телевизия от общо 12 години, а в рамките на три сезона беше и в bTV, където обаче започнаха и скандалите, след като продуцентите обвиниха телевизията в опити за цензура.

Вижте и

Стигна се дори и до съдебен спор между „Глобал Вижън“ и тогавашното ръководство на медията. По-късно предаването отново тръгна в ефира на Нова тв, където бе излъчен последният епизод на 31 декември 2018 г.

Една от основните причини за спирането на шоуто бе скандалът с репортера Димитър Върбанов, който се направи на пребит и лежеше на земята пред склад във Велико Търново. Впоследствие инцидентът се оказа инсценировка, а репортерът веднага бе уволнен. Всичко това обаче доведе до сериозни репутационни вреди за предаването и падане на рейтинга.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре