Сега четете
Люси Дяковска спечели 100 000 евро в немското шоу „Аз съм звезда, изведете ме оттук“

Люси Дяковска спечели 100 000 евро в немското шоу „Аз съм звезда, изведете ме оттук“

Люси Дяковска е големият победител в екстремното риалити „Аз съм звезда, изведете ме оттук“. Българската попзвезда е последният оцелял в немското шоу, снимано в австралийската джунгла, което й донесе и наградата от 100 000 евро.

Живеещата основно в Германия Дяковска благодари късно снощи на подкрепялите я фенове с своите канали в социалните мрежи.

„Благодаря ви 1000000000 пъти! Да живее кралица Люси Людмила Тарзания 1“, написаха от нейния екип във Фейсбук.

На финала плевенчанката си пребори с 23-годишния инфлуенсър Twenty4Tim и 27-годишната риалити звезда Лейла Лахуар. Тримата трябваше да преминат през последно изпитание в джунглата, за да спечелят финалната „гурме вечеря“, пише „Билд“. Люси трябваше да премине няколко теста за храна: насекомо на клечка – тарантула и скорпион, а накрая водещият Ян Кьопен й предложи свинска матка.

Датата се оказва съдбовна за Кралицата на джунглата Дяковска, тъй като най-емоционалните моменти в живота й са се случили именно на тази дата.

На 5 февруари Люси и колежките й от „No Angels“ пускаха дебютното си парче, което ги превърна в световни звезди. За съжаление, това е и датата, на която през 2003 г. певицата изгуби майка си – пианистката Росица Дяковска.

Вижте и

Люси толкова емоционално прие победата в риалитито за оцеляване, че клекна на земята, започна да плаче и промълви на български: „Де да можеха да ме видят майка ми и баща ми!…“

Плевенчанката заяви, че ще дари част от сумата за благотворителни каузи, свързани с бездомни животни и деца в нужда.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре