Сега четете
Разработка в областта на изкуствения интелект ще представи изследователският институт INSAIT

Разработка в областта на изкуствения интелект ще представи изследователският институт INSAIT

Най-новата разработка в областта на изкуствения интелект на изследователския институт INSAIT към Софийския университет ще бъде представена днес, на събитието ще присъства премиерът Николай Денков, съобщиха от правителствената пресслужба.

 

В представянето от 14:00 часа в сградата на института ще участват още министърът на образованието Галин Цоков, проф. Мартин Вечев, научен директор на INSAIT и инж. Борислав Петров, изпълнителен директор на изследователския институт. Официални гости ще бъдат проф. Георги Вълчев, ректор на Софийския университет “Св. Климент Охридски” и Ролф От, шарже д’афер на Kонфедерация Швейцария в София.

 

Вижте и

Институтът INSAIT отпусна през декември миналата година стипендия от 27 хил. лв. на треньор на дамския отбор по математика на България. Последователните усилия на INSAIT са насочени към развитие и поддържане на мрежа от учени в областта на точните науки и ангажиране със социални проекти, които спомагат за развитието на младите таланти на България и за задържането им в страната ни.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре