Сега четете
Възможно ли е да има белезници за многоръкото насилие в България? Достатъчни ли са законодателните промени?

Възможно ли е да има белезници за многоръкото насилие в България? Достатъчни ли са законодателните промени?

Едно искрено и откровено интервю, в което Елица Стоименова, Управител и собственик на Арва Консултинг – www.arvacobsultingrenew.eu   – консултантската компания за бизнес имоти и Андрей Велчев , основател и собственик на медиата Любовловие.бг https://luboslovie.bg   проведоха разговор по темата затова дали законодателните промени обличащи проблемите с насилието над жени решават проблема с насилието между половете в сицио-културна и професионална среда.

Достатъчни ли са направените промени? Какви са първопричините и първоизточниците на проблемите с насилието над жени в 21 век в България и какво ги обуславя ? Възможно ли е съдебната реформа в България да се случи и кога ? Има ли добри модели за превенция на насилието между половете, които можем да следваме в България и кои са те ?

Отговори тези и още много интересни въпроси ще откриете в едно вълнуващо и динамично интервю за насилието , истината, ценностите и същността на успялата личност в България вярвайки, че личният й успех би я довел до ненасилие.

Вижте и

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре