Сега четете
Кой е танцуващият кандидат-депутат на ДПС?

Кой е танцуващият кандидат-депутат на ДПС?

Вергин Илиев от айтоското село Тополица беше кандидат за депутат от ДПС в листата в Бургас. Той беше на 22-ро място, полу немалко преференции, но няма да бъде депутат. В ДПС преференциите не се толерират. В изминалата кампания Илиев стана популярен като танцуващият кандидат-депутат на Движението за права и свободи – танцува на сбирка на ДПС.

Той е на за първи път танцува публично – правил го е и в „Шоуто на Слави Трифонов“. „След срещата получих много добри отзиви. Г-н Карадайъ (Мустафа Карадайъ, лидер на ДПС)ми каза, че това което съм направил, е отлично“, коментира в предаването „Тази неделя“ кандидат-депутатът.

На въпроса за списъка „Магнитски“ и присъствието на Делян Пеевски от ДПС в него той каза: „Нито познавам г-н Пеевски, нит съм го виждал, нито съм говорил с него, нито съм адвокат“. А относно обвиненията за купуване на гласове от ДПС коментира: „всеки може да твърди всичко“ и призова да няма обвинения без присъда. Вергин Илиев обаче не е привърженик на хартиената бюлетина, която беше възстановена с гласовете на ДПС. Признава, че пр гласуването с машини грешките са много по-малко.

Вижте и

 btvnovinite.bg

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре