Сега четете
Опашка! За ваксинация! Преди една седмица.

Опашка! За ваксинация! Преди една седмица.

ПРЕСТЪПНА МАФИОТСКА ВЛАСТ. ЗАТВОР! ЗА ДЪЛГО!

Опашка! За ваксинация! Преди една седмица.
Чакам около час. Не знам точно за какво. Или ще ме ваксинират, или пък ще ми дадат дата. Все е нещо.
Точно зад мен са двама възрастни- семейство. 80+ години. И те чакат. И те не знаят точно за какво, но той е с белодробно заболяване и смятат, че ваксината е по-добре от болестта.
И когато пред мен са останали само двама души, излиза медицинкото лице и казва, че ще ваксинират първите четирима. Сиреч – един от двамата. Обмислят го и решават, че ще е тя.
Възрастната дама влиза, има затруднение при попълването на декларацията, помагам й, но тя все се вайка че той е по-болен и било по-правилно той да се ваксинира. Отива да го убеждава на вратата, но той е твърд и й отстъпва реда си.
Разменяме си телефоните, само в случай че нещо можем да си помогнем взаимно.
Звъня на първия ден след ваксинацията, защото не се чувствам никак добре и да проверя възрастната дама. И тя не е добре, ама знае – от ваксината е и ще мине. Въпросът е, че така както не е добре не може да го заведе и придружи на опашките. Защото той сам не е много подвижен. Така им се налага да поизчакат няколко дни с неговата ваксинация.
Дамата се оправя едва на четвъртия ден и двамата хукват към опашката. НО!!!!!
То пък ваксините свършили. Така той на 86 /уточняваме го при днешния разговор/ пак останал без ваксина. А пък е болнав и много му се искало……….
О беден български народе! С какво си съгрешил толкова много за да те управляват престъпници. Къде поколението на дядото набра толкова грехове за да бъде управлявано в заника на своя живот от неграмотни корумпирани мафиоти.
Къде е ваксинационният план на ИДИОТИТЕ, според който бързо щяха да ваксинират хората над 80?
И не за ползата и вредата от ваксините става дума тук! А за правата на гражданите! Или поне за правата на най-уязвимите от тях!
Но престъпната банда знае да защищава само собствените си права. И тези на КАЛИНКИТЕ И ДЪРЖАНКИТЕ СИ.
Престъпник, който може да се отрече от собственото си дете, няма как да защити бедните, старите и безпомощните.
Съд и затвор! Дълъг и мъчителен живот в затвора е единственото, което може да успокои съвестта на нацията. Да Баце! За дълго!

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре