Шварценегер прегази лимузина с танк

Шварценегер прегази лимузина с танк

Арнолд Шварценегер притежава нелоша колекция от автомобили, в която има от Bugatti Veyron до електрически Geländewagen. Голямата любов на актьора обаче винаги е била военната техника.

Всъщност Арни толкова обича армейски машини, че навремето се сдоби с истинско HUMVEE още преди да стане цивилния Hummer. Бившият губернатор на Калифорния успява да издири и конкретния танк с номер 331, на който се учи да кара по време на службата си в австрийската армия.

Произведеният през 1951 г. M-47 Patton пристига в Европа като безвъзмездна помощ след Корейската война и десетилетия по-късно „идеалният“ като телосложение за танкист Арнолд го прибавя към сбирката си. Основното въоръжение на танка е 90-милиметрово оръдие M36, подпомагано от две 7.62- и една 12.7-милиметрова картечница.

Двигателят на M-47 Patton е 29.36-литров Chrysler V12 с две турбини и мощност 810 к.с., а ако се съди по клипа по-долу, Шварценегер не е забравил армейските си умения и се справя като на шега с управлението на 50-тонното чудовище.

 

Вижте и

Видеото е от предаването Make It! телевизия NBC, а гост на Арнолд е друг автомобилен маниак – Джей Лено. Двамата очевидно се забавляват на гърба на клетата лимузина Lincoln Town Car, доказвайки за пореден път, че момчетата никога не остаряват – расте само цената на играчките им.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре