Сега четете
Организират най-мащабното събитие за Фейсбук маркетинг в Пловдив

Организират най-мащабното събитие за Фейсбук маркетинг в Пловдив

Организират най-мащабното събитие за Фейсбук маркетинг в Пловдив

Известният дигитален маркетолог Стилиян Запорожанов отново гостува в града под Тепетата, този път за най-голямата си вечерна лекция до сега

Пловдив ще бъде домакин на първия по рода си вечерен мини-курс по Фейсбук маркетинг, който ще се проведе на 01.03. от 19:00 часа в зала „България“ в Конгресния център на Международен панаир Пловдив. Организатори са предприемачите от Limacon Event Center, които обещават една незабравима вечер, изпълнена с много практически съвети и посветена на изкуството да рекламираш себе си и продуктите си в най-влиятелната социална мрежа в света.

Стилиян Запорожанов е онлайн предприемач и Facebook експерт и консултант с близо 6 години практически опит. За това време е съосновал 3 собствени проекта – Zapomedia.com (дигитална маркетинг агенция); Oba.bg (платформа за онлайн обучения); и вече бивш Партньор в Zdravei.org (платформа за здравословно хранене).

Консултирал е компании като най-голямата фармацевтична компания Pfizer и е работил по общи проекти с Наталия Кобилкина, фитнес модела Лазар Ангелов, мотиваторът Юли Тонкин и др. В последните три години е консултирал над 150 бизнеса и чрез своите живи и онлайн курсове е обучил над 1,000 души за това как да използват Facebook за бизнес цели.

Стилиян е организатор на Първата в България Facebook конференцията и създател на първия и най-продаван Онлайн Курс за Facebook Маркетинг в България.

Вижте и

УЧАСТНИЦИТЕ В МИНИ-КУРСА ЩЕ ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ЧУЯТ БЕЗЦЕННИ СЪВЕТИ ЗА:

  • Маркетинг Психология и как да влияете на потребителите
  • Дизайн, Текст и Таргетиране
  • Facebook Pixel и Аудитории
  • Кои типове реклами да използвате
  • Всички Новости и Промени във Facebook
  •  Тайните на Професионалистите
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре