Forum-Kliuch-480x270Форум КЛЮЧ #ИмаГи 2017 предстои на 8 април 2017 г. в София.  В залата на Независим театър (бившия Модерен театър – София, ул. „Върбица” 12) ще се проведе единадесетият Форум КЛЮЧ. За последните 5 години КЛЮЧ се наложи като български еквивалент на TEDx и е едно от малкото подобни мащабни мотивационни събития в страната, насочено основно към млади хора до 30 г. На сцената на събитието вече са били над 90 български агенти на промяната, или хора, които като социални предприемачи (активисти) бизнесмени, ежедневно работят за превръщането на обществото ни в едно по-добро място за развитие. Тази година на сцената на КЛЮЧ ще видите и чуете:

Константин Вълков, Дарик Радио и Egoist.bg

Атанас Атанасов, млад актьор и организатор на младежки фестивали

Христо Илиев, Спаси София

Светлана Михайлова, образователен експерт

Мила Михова, оперна певица

Асен Асенов, Фондация ЕДНО (One dance week, One design week, One architecture week)

Вяра Савова, Лечение без граници

Крис Захаиев, влогър

И тъй като събитието е много каузьорско, то ще се реализира в партньорство със Социалната чайна от Варна (един от победителите в Reach for change – първо издание), Заслушай се (Първо място в Reach for change миналата година), Таратанци (финалист в първото издание на Rinker`s challenge в България), Светът на Мария (Финалист от конкурса за социално предприемачество на БЦНП) и много други организации с кауза.

Повече информация за предстоящия Форум КЛЮЧ можете да получите на страницата на събитието и във Фейсбук, а билетите ще бъдат на разположение на желаещите след 8 март през сайта на Форума тук.

Снимка:  Дамян Хаджииванов