Сега четете
Валери Петров с „Пук“ в кино „Люмиер“

Валери Петров с „Пук“ в кино „Люмиер“

655-402-anri-kulev-pukВълшебната анимация с режисьор Анри Кулев „Пук“ по сценария на Валери Петров ще очарова малките киномани в „Люмиер“ от 2 до 7 април. Музиката е на Любомир Денев, а филмът е с участието на Стоян Алексиев, Ивет Минковска, Елица Черкезова и с гласовете на Антон Радичев, Христина Ибришимова, Петя Силянова, Линда Русева, Димитър Иванчев, Веселин Ранков.

Създаден по любимата на поколения деца едноименна приказка на Валери Петров, филмът ще ни отведе заедно с малката Лили към морското дъно в търсене на бисерчето на доброто и ще ни срещне с чудните му обитатели – малки медузки с надути бузки, обичащ да играе на криеница калкан, страшен октопод и с грозния Хрили, който се оказва с добро сърце.

„Пук“ е първият български пълнометражен анимационен филм от повече от 20 години. Създаден със смесена техника – игрален на сушата и рисуван под водата, с присъствието на екрана и с гласовете на любими актьори, с 15 чудесни песни по стиховете на Валери Петров, той несъмнено ще достави удоволствие и на малките зрители, а и на всички, които са вече пораснали, но не са забравили, че някога са били деца.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре