Сега четете
Почина нашият колега Димитър Генчев

Почина нашият колега Димитър Генчев

wpid-phpimjutn_559x345.jpgНашият приятел и колега Димитър Генчев почина тази сутрин в болницата в Добрич.

По негово желание тленните му останки ще бъдат кремирани, а прахът му ще бъде разпръснат в морето от скалите на Калиакра.

Митко беше един от най-изявените български журналисти. Преди OFFNews, той беше редактор във в. „Стандарт“, зам.-главен редактор на в. „Новинар“, издател на в. „Детайли“, репортер в „24 часа“.

През 90-те беше вокалист и китарист на изключителната група „Академик Неделчев бенд“, която така и не записа албум, но малкото й концерти са легендарни.

Митко беше основен двигател за построяването на паметниците на Рони Джеймс Дио и Георги Минчев в Каварна.

В последните месеци напусна София, за да се пресели в любимата си Каварна, където беше кореспондент на OFFNews за региона. Преди 3 седмици колата му беше потрошена, което според него беше отмъщение за публикациите му.

Митко беше един от най-добрите ни приятели.

Вижте и

За някои от нас Митко беше човекът, който ни научи на журналистика и ни каза, че тя не трябва да се прави за сметка на свободата.

Все още няма сигурна информация за причините за смъртта му. Преди няколко дни Митко претърпя сериозна катастрофа. Казваше, че нищо му няма, искаше да дава курбан, че се е отървал. Вчера обаче се е почуствал зле и е закаран в болницата в Добрич. Лекарите не открили нещо обезпокояващо и е трябвало днес да бъде изписан. Семейството му е пътувало към болницата, за да го вземе, когато Митко е издъхнал.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре