b2b_konkusr-702x336На официална церемония в Bulgaria Mall от 20.00 часа ще бъдат връчени „Годишните награди на b2b Media“, съобщиха организаторите. За първи път в 12 различни категории ще бъдат отличени компании, опериращи в България. Една от тях ще получи и голямата награда – “Иновация на Годината”. изнес наградите на b2b Media имат за цел не само да насърчат предприемачеството, но и да помогнат да се развие нов манталитет на инициативност у нас.

Експертното жури оценява устойчивото и иновативно поведение, оригиналност на идеите, ефективност от реализацията, новаторство по отношение и на продуктите, и на услугите, а също и иновативност в начина, по който са били комуникирани.

Гост на събитието ще бъде Стамен Янев, изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции. Той ще връчи и голямата награда „Иновация на годината”. Компаниите ще бъдат отличени още за „Бизнес идея”, „Бизнес проект”, „Бизнес дебют”, „Социално-отговорна кампания”, „Най-креативно офис пространство”, „Бизнес сграда на годината”, „Бизнес сделка на годината” и други.