София ВЕГ Фест” е обществено събитие, което има за цел да популяризира веган начина на живот. Провежда се няколко пъти годишно, по различни поводи и на различни теми, както и в различни формати.

Предстоящия „София ВЕГ Фест” – Пролетен фестивал ще се проведе на 28 и 29 март от 12:00 до 19:00 часа в Есенс Център, ул. 6-ти Септември 37 (вътрешен двор), София.

изтеглен файлФестивалът предоставя на публиката лесен достъп до информация и продукти, а също и подпомага активно, пряко и косвено, свързаните с него икономики: производство, търговия, услуги и др.

Фестивалът е естествен резултат от обществените и световни тенденции към промяна в начина на живот към по-здравословен и в по-близък контакт с природата, както и от потребността от създаване на здравословни навици, особено у подрастващите.

„София ВЕГ Фест”  предлага разнообразие от лекции, дискусии, готова за консумация веган кухня, както и продуктови/фирмени презентации, свързани със здравословния начин на живот.

Фестивалът е насочен към широката публика от хора, които искат да живеят здравословно и в по-пряк контакт с природата и особено за тези, които са начинаещи или проявяват интерес.

Любословие по http://agro.bg/