Сега четете
Анисе пред медиите в Мадагаскар: Роналдо знае как да симулира

Анисе пред медиите в Мадагаскар: Роналдо знае как да симулира

aniseНе съм искал да нараня Кристияно Роналдо. Той е професионалист и знае как да симулира“. Това сподели хапфът на Лудогорец Абел Анисе ‘ пред изданието „l Express de

Madagascar“. Както е известно, в края на мача с Реал Мадрид португалецът се свлече на земята след съприкосновение с Анисе, а след това близо 5 минути лекарите на „кралете“ му оказваха помощ край страничната линия. Заради сблъсъка с малгаша Роналдо дори каза след срещата, че в „София се е играло ръгби“. „Аз не заслужавах жълт картон, а те трябва да благодарят на съдията. Във футбола трябва да има феърплей и ако наистина съм го контузил, все пак съжалявам“, написа той във Фейсбук, като постна корицата на „Меридиан Мач“ от 3 октомври.

Както е известно, тогава най-големият спортен всекидневник в България цитира европейскитемедии, които отразиха подобаващо симулацията на португалеца за втората дузпа, от която резултатът стана 1:1. „Съдията – престъпник, Роналдо – лъжец!“, гласеше заглавието.

След съприкосновението с Анисе Кристияно не тренира пълноценно един ден, а след мача в София заяви, че е бил изритан умишлено в ахилеса. Явно обаче е преувеличил, гьй като в неделя вечер забоде хеттрик във вратата на Атлетик Билбао.

Вижте и

Любословие по Меридиан мач  стр. 10, 07.10.2014 01:44 |

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре