Dracula Untold IMAX poster smallМладата актриса Сара Гадън плени публиката на световната премиера на ДРАКУЛА: НЕРАЗКАЗАН в Лондон вчера. Канадката пристигна под ръка с партньора си във филма Люк Еванс. Зашеметяващата рокля на Оскар де ла Рента, в която беше облечена актрисата, събра погледите на присъстващите. Въпреки че Сара има много роли в пълнометражни филми и телевизионни сериали, Мирена от епичната мегапродукция се очаква да изстреля талантливата канадка сред най-големите звезди в киното.

Секссимволът Люк Еванс също беше неотразим на червения килим. Екранният Влад Цепеш беше облечен със сив костюм, разнообразен с лилава врътовръзка. Той не пропусна да си направи селфита с феновете и да позира със Сара и Чарлс Данс. Британският актьор, познат на феновете като Тивин Линистър от сериала „Игра на тронове“, не спря да разсмива по-младите си колеги Сара и Люк на червения килим. Той сподели, че Люк Еванс е най-щедрият човек. „Той ми позволяваше да се катеря върху него и да дишам с вековния си дъх в лицето му. И не се оплака нито веднъж“, с усмивка разказа Данс за преживяното на снимачната площадка.

Най-запалените киномани ще могат да се срещнат с Дракула още в нощта на 9-ти срещу 10-октомври, когато е насрочена среднощна премиера на зрелищната продукция във всички кина Cinema City, включително Cinema City IMAX. Билетите за нея вече са в продажба. Стартира предварителна продажба и за редовните прожекции в премиерната седмица в киноверигите Cinema City и Арена.

Филмът излиза в кината и IMAX в България на 10 октомври.