Сега четете
Правят римейк на "Утрините тук са тихи"

Правят римейк на "Утрините тук са тихи"

utrinite_tuksa_tihi_1Ръководителят на екипа събира реквизит срещу обещание да го покаже във филма и да благодари на собствениците му
Авторите на новата екранизация на повестта „А утрините тук са тихи“ на Борис Василиев молят жителите на Карелия да помогнат в окомплектоването на реквизита, съобщава пред ИТАР-ТАСС ръководителят на снимачната група Антон Евлашин.

Според него много вещи, необходими за снимките на филма, могат да бъдат намерени в гаражите и мазетата на местните жители и нямало никакъв смисъл да се превозват от архива на киностудия „Ленфилм“. „За снимките са нужни маса, столове, релефни покривки, тапети, които не са употребявани, както и различна домашна посуда – кофи, канчета, мивки, стари стъклени чаши и вестници.

Мнозина наричат тези вещи боклук, но на нас те ни трябват много. Хората, които помогнат с реквизита, освен че ще видят своите неща във филма, ще получат и благодарност от снимачния екип.“ – завършва Антон Евлашин.

Снимките в Карелия ще започнат на 20 юли в местността „Гирвас“, където ще са сцените с военния поход на главната героиня във филма, както и боя с немците. Снимките в републиката ще завършат на 10 септември.
Филмът ще бъде заснет от режисьорите Владислав Ряшин и Рената Давлетярова, които са и продуценти. Главните роли ще изпълнят Пьотр Федоров, Анастасия Микулчина, Евгения Малахова, Екатерина Вилкова, Андрей Мерзликин, Дария Мороз и др. Снимките ще завършат в края на есента, а премиерата е през пролетта на 2015 г. за 70-годишнината от победата във Великата отечествена война на СССР.

Вижте и

Любословие по в. Сега 15.07.2014

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре