Сега четете
Какво се случва с жените след 22 години?

Какво се случва с жените след 22 години?

e874189673fd805faa8b384bc705c9bbМоже да разберете в първия български безплатен чиклит роман „След 22“

Първият български безплатен чиклит роман вече е достъпен за всички желаещи да го прочетат. Той се казва „След 22“ и неговият автор е Радостина Савова. Каквото и да кажем за мацките след 22, няма да е достатъчно. На едни им се прави секс, на други им се мисли за бъдещето, а трети изобщо не знаят в каква посока да поемат. Маги, Калина и Рокси са типичен пример за три приятелки в София, на които все нещо им се случва, все имат повод да се напият, да си оплачат младините или да споделят с кого са се целували през изминалата нощ. В края на деня, обаче, всяка трябва да вземе решение сама. Цялата книга е достъпна онлайн на http://radostna.com/ напълно безплатно.

За любителите на Kindle – книгата може да бъде свалена в подходящия формат. За автора: Дипломиран арабист и книгоиздател, Радостина активно се занимава с маркетинг и реклама. В началото на 2012 става главен редактор на единствената изцяло специализирана медия за маркетинг и реклама у нас www.marketing360.bg и паралелно с това работи в бутиково студио за филми и телевизионни реклами.

Истински фен на чиклит романите, през 2009-та тя започва да пише своята книга и 5 години по-късно я завършва. Нищо не може да помрачи безграничния ? оптимизъм, а доказателство за това са историите на Маги, Калина и Рокси, разказни в „След 22“. Приготви се за парти, секс, драма и романтично-сълзлив край!

Вижте и

ЛюбословиеБГ по  tialoto.bg |

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре