Сега четете
Слушателите на БНР посрещат July Morning

Слушателите на БНР посрещат July Morning

July MorningСлушателите на БНР ще имат възможност да се пренесат на морския бряг и да посрещнат първите часове на 1 юли с тематична музика и настроение благодарение на предаването “Нощен Хоризонт”. 10-и студиен комплекс на програма “Хоризонт” на националната медия ще се превърне в малка плажна ивица.

Екипът на предаването “Нощен Хоризонт” – Пламена Бачийска и Георги Бангиев, подготви специално радиошоу, посветено на July Morning. С рефрена “There I was on a july morning looking for love…”

ще бъде посрещнат специалният гост – актьорът от Малък градски театър “Зад канала” в София Петър Калчев. За него и за слушателите са подготвени много изненади, една от тях е музикален поздрав, изпълнен от близък приятел на госта. Предаването ще може и да се гледа на живо през интернет портала на БНР www bnr bg.

Студиото ще бъде декорирано като част от морски плаж – със 100 метра рибарска мрежа, а нощният гост ще бъде настанен на шезлонг под плажен чадър. Морската атмосфера ще бъде максимално автентична и заради мултимедийната прожекция на живописен морски пейзаж. Екипът на “Нощен Хоризонт” и другите гости, които засега се пазят в тайна, ще опитват морски деликатеси, гарнирани с изстудено бяло вино.

Вижте и

Действието в “Нощен Хоризонт” няма да се развива само в студиото на БНР. С преки репортерски включвания от Камен бряг репортерът Анна Хараламбиева ще покаже и настроението на почитателите на юлското слънце, събрали се в емблематичното селище.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре