Сега четете
Меридиан мач класира събитие на седмицата

Меридиан мач класира събитие на седмицата

MeridianMatchСЪБИТИЕ НА СЕДМИЦАТА

Битката за баскетболната титла

Мачовете между Лукойл Академик и Левски във финалния плейоф за титлата по баскетбол предложиха разтърсващи емоции. Качеството на играта понякога оставаше на заден план за сметка на тактическото надиграване и най-вече на скандалите, които избухваха между двата лагера. „Сините“ могат да се гордеят най-малкото с това, че вкараха плейофа в пети мач и вече показват потенциал да разрушат хегемонията на „студентите“.

ПРЕДАВАНЕ НА СЕДМИЦАТА
„Спорт в обектива“, Канал 3
Колегите от Канал 3 правят едно от най-интересните спортни предавания в родния ефир. Бившият кадър на RING.BG и bTV Ваня Николова и нейните колеги се стараят да дадат нещо различно на зрителя, като през миналата седмица в „Спорт в обектива“ гостуваха любопитни събеседници като Симеон Славчев, Владо Стоянов, селекционерът на младежите Александър Димитров, както и близнаците Цоневи от Левски.

Вижте и

ДУПКА НА СЕДМИЦАТА
Цвети Абрашева, БНТ
Бившата фигуристка никога не е блестяла с футболен капацитет, но не е допустимо спортен журналист с нейния стаж да пита три момчета от националния отбор до 19 г. – Александър Любенов, Христофор Хубчев и Преслав Петров, „кои са другите отбори, които се класираха на европейското освен вас“. Тя би трябвало да е подготвена като водеща и да задава въпрос на базата на финалистите досега (защото се играят още квалификации от елитния кръг) – за шансовете ни с оглед на тези участници примерно. Освен това не знаеше как да поведе разговора, а далеч по-ерудираният й партньор в „Спортна треска“ Камен Алипиев се намеси прекалено късно.

Меридиан мач | стр. 23 |

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре