Сега четете
Графа, Прея и Печенката гостуват на „България търси талант”

Графа, Прея и Печенката гостуват на „България търси талант”

Beihaidin Simeonov(1)Графа, Прея и Печенката гостуват на „България търси талант” утре вечер от 21.30 часа

Зад сцената на шоуто талантите се забавляват със „Сандвич с антибиотик” и „Радиацията”

Петият полуфинал на „България търси талант”, излъчен на 12 май, се открои от последните няколко концерта с подбора и изпълненията на талантите, които показаха на строгото жури, че не само са чули, но и са способни да реализират техните препоръки. Още с първото изпълнение на Тереза Георгиева, социалните мрежи бяха заляти с изключително позитивни коментари и окуражаващи послания, които продължиха до края на шоуто. Над 8 000 гласуваха в интернет  на страницата на шоуто още по време на живото предаване, а близо 15 000 интернет потребители следяха събитията в шоуто чрез  talant.btv.bg.

Кой от участниците, обаче, ще спечели най-много зрителски гласове, ще стане ясно утре вечер от 21.30 часа. И докато талантите се борят за любовта на феновете на сцената, зад кулисите те стават приятели. Доказателство за това са отпадналите от шоуто момчета от U Move, които подкрепиха царицата на индийските танци Тереза Георгиева и станаха част от нейното изпълнение в понеделник вечерта. От останалите участници в живото предаване в понеделник най-силен интерес зад сцената имаше към Бейхайдин Симеонов и Константин Кучев. Докато попинг чудото танцуваше, Косьо забавляваше екипа и талантите с други свои авторски парчета, носещи необичайните имена   „Сандвич с антибиотик”, „Радиацията” и други.

И докато Талантите тръпнат в очакване на зрителското решение кой от тях ще си осигури място на финала на сцената на шоуто ще се качат Графа, Прея и Печенката, които ще забавлява зрителите в залата и феновете на шоуто.

Вижте и

Ще има ли и други изненади на сцената на шоуто на „България търси талант” предстои да стане ясно утре вечер от 21:30 часа по bTV.

[spider_facebook id=“1″]

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре