Сега четете
МОНБАТ с ново комуникационно обслужване

МОНБАТ с ново комуникационно обслужване

Творческият екип на агенцията спечели за трети пореден път и образователната кампания на Националната агенция за приходите „Влез в час с данъците“

Водещият български бранд в производството на автомобилни акумулатори МОНБАТ направи своя избор за творческа и медия агенция за предстоящата си продуктова кампания и това е екипът на Interpartners Communications. Агенцията създава изцяло нова творческа платформа за бранда с цел да изведе една българска марка на нивото на чуждите аналози и да я направи top of mind при избор за личните автомобили.

„В работата за МОНБАТ съчетахме посланието за отличните параметри на продукта с българско, близко звучене чрез перифраза на популярен стих и малко хумор. Очакваме с нетърпение да видим добри резултати от кампанията, както в плана на имиджа на бранда, така и в чисто търговско изражение.“ – каза Даниела Константинова, творчески директор на Interpartners.

„Преди силния сезон на акумулаторите излизаме с интересна промоционална оферта и с пълно основание се готвим за засилен интерес на потребителите към продукта, който е утвърден на пазара с оптималното съотношение качество – цена.“ – изтъкна Ваня Бабанин, маркетинг директор на МОНБАТ.

След като отбеляза своята 25-а годишнина през миналата година, екипът на Interpartners направи стратегически творчески попълнения в екипа от мултинационални свои конкуренти. Успоредно с това агенцията консолидира своята мрежа от партньори в региона, обслужвайки на съседни пазари брандове като „Неделя“, Intersport, Американския университет в България и Saint-Gobain Glass.

Вижте и

Interpartners отбеляза още един наскоро спечелен търг – за образователната кампания на Националната агенция за приходите „Влез в час с данъците“, която се провежда за четвърта поредна година и стартира заедно с новата учебна година. Целта на проекта е младите на възраст между 14 и 18 години да получат основни познания за данъчната и осигурителната система в страната.

Оригинална публикация

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре