Сега четете
Мери Бойс Бенд търсят млади поети

Мери Бойс Бенд търсят млади поети

MaryBoysBandМери Бойс Бенд търсят млади поети за Шестото издание на Националния поетичен конкурс „Непознати улици“. В периода 1-31 октомври талантите трябва да изпратят по три свои стихотворения, от които да посочат едно, което смятат, че ги представя най-добре. Избраните творби ще бъдат публикувани във вестник „Фактор“.

Авторите им ще получат грамоти и награди от ПГПАЕ „Гео Милев“, издателска къща „Знаци“, музика и книги от Мери. Ще имат възможност и лично да ги прочетат пред публика на финала през ноември. „Началото на конкурса бе през 2012 г., когато излезе малката красива книга, носеща името на най-популярната песен на Мери Бойс Бенд – „Непознати улици“.

В нея са поместени моите собствени ученически стихове. Скоро след това се появи идеята за поетичен конкурс за ученици от цялата страна с това име. До мен в тази идея стоят Милена Андонова – директор на Английската гимназия в Бургас, и Румяна Емануилиду – журналист и издател“, разказва Мери. Цялата информация, регламентът и начинът за изпращане на стихове за конкурса, могат да бъдат намерени на сайта: http://gpaeburgas.org/MARY/.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре