Сега четете
Ал Бано се скри от медиите, не може да приеме лъжите за семейството му

Ал Бано се скри от медиите, не може да приеме лъжите за семейството му

768x432Легендата на италианската музика Ал Бано, който ще покори София с един различен и емоционален лайв на 5 октомври в Арена Армеец, последва примера на редица знаменитости и изтри профилите си в социалните мрежи. Като причина за решението си, изпълнителят на „Felicita“ посочва прекомерните медийни спекулации с близките му.
„Интересът на някои жълти издания към живота ми е нездравословен, ето защо прецених, че на този етап ще направя пауза за неопределен срок от време“, споделя италианската звезда в последната си публикация точно преди да изтрие профила си. Певецът допълва, че не може да приеме лъжите в медиите за семейството му и иска да ги предпази от негативизма.

Чашата на търпението за един от най-продаваните изпълнители в света прелива, след като жената до него и майка на двете му по-малки деца – ТВ водещата Лоредана Лечизо, публикува тяхно общо селфи. В резултат на снимката жълтите медии разпространяват слух, че фотографията е колаж, а Ал Бано всъщност се е събрал с бившата си съпруга и дуетна половинка – Ромина Пауър.

Примера на Ал Бано вече последваха редица знаменитости, като британската звезда Ед Шийран, който преди броени дни изтри профила си в Twitter, рапърът Кание Уест и други популярни личности.
Концертът на италианската суперзвезда Албано Каризи с виртуозите от Софийска филхармония е на 5 октомври от 20:00 ч.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре