Сега четете
Power FM тръгва на обиколка из Черноморието

Power FM тръгва на обиколка из Черноморието

thumb_fon_no-sponsorsМузикалното радио започва турнето си от Свети Влас и ще акостира в Бургас през август

Музикалното радио Power FM подготвя незабравими летни емоции за всички по Южното Черноморие. За шести път от медията ще реализират лятно турне, за да зарадват слушателите си. началото на обиколката е планувано за този вторник и първото място, от което ще се излъчва, е Свети Влас.

Всеки вторник и петък до 12 август, програмата на радио Power FM ще се излъчва на живо от осем морски града. От сутрин до вечер всички жители и гости на Свети Влас, Несебър, Поморие, Созопол, Приморско, Царево, Ахтопол и Бургас ще имат възможността да видят на живо водещите на радиостанцията – Деси, Милен, Иво и Петър Генчев, да се забавляват заедно с тях и да оберат наградите, които те са им подготвили. „А слушателите?! За тях свежите, но горещи изненади, на живо в ефира, тепърва предстоят от най-горещите точки по Южното Черноморие“, анонсираха обиколката си водещите.

Сутринта, в дните на турнето, репортерите на Power FM ще завземат летните курорти, за да дадат думата на интересни личности, които живеят и работят там, да получат информация за всички предстоящи събития и местни забележителности на живо в ефир. Следобед ще се търси „най-якия“ плаж. Екипът на радиото акостира с мобилното си студио на брега на морето с намерението да вдигне допълнително градусите на настроението на плажуващите. Power FM обещава неописуеми емоции, радост, смях и награди.

„Вечерта купонът ще е в центъра на всеки град. Ако можеш да пееш, танцуваш или просто си забавен – ела и го покажи на екипа на Power FM. Караоке ще забавлява всички туристи и жители на курорта. А певците с най-добро представяне ще бъдат възнаградени за таланта и смелостта си. Ще има песни, танци, поздрави все положителни емоции“, обещава музикалното радио.
Медията търси водещ за местната си програма в Царево. „Ако обичаш музиката, ако имаш свежи идеи, ако говориш и пишеш правилно, ако искаш да си гласът на своя град – пробвай се! Имаме нужда от енергичен човек, с приятен тембър, който да живее в Царево или близо до града, с усет към случващото се в региона“, призовават от радиото и уточняват, че желаещите трябва да изпратят автобиографията си на [email protected].

Вижте и

Програма Power FM е създадена в началото на 2011 г. след закупуването на честотите на радио Браво за Бургас и Царево от „Пауър Медиа“ ЕООД. Това е локална радиостанция, която покрива цялото Южно Черноморие – от Елените до Резово, и може да се слуша и онлайн.

Дата: 18.07.2016 00:01
Източник: Дума – стр. 5

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре