Сега четете
Голямото завъртане на малкия екран

Голямото завъртане на малкия екран

STUDY_Minority_Employment_Up_in_TV_and_RadioОборотни лица от малкия екран в непозната за тях светлина – на този принцип ще се случват програмните рокади в телевизиите през пролетния сезон.

След цяло лято преговори Лора Крумова и Галя Щърбева не успяха да пласират предаването си в bTV като външен продуцент и приключиха отпуска си по майчинство в Нова.

„На шестия ден” ще окупира съботния следобед на медията през март и в рамките три часа ще предложи на зрителя микс от публицистика, здравно риалити и лайфстайл разработки.

Заради желанието си да са максимално близо до хората Щърбева и Крумова ще напуснат уюта на лустросаното студио, за да влязат в домовете на героите си. Интервютата им ще се случват на ключови градски локации, една от които е столичният Ring Mall.

Има ли норма за брой спасени животи на смяна водещите ще покажат чрез видеодневници от кулоарите на ВМАГлавен герой в тази рубрика е бившият министър на здравеопазването д-р Мирослав Ненков, а целта е да се покаже адреналинът и къртовският труд на ръба на чудото, който полагат лекарите в столичната болница.

На гърба на Крумова и Щърбева от bTV ще пуснат тандема Радост Драганова и Димитър Павлов, които ще търсят 50 нюанса в сферата на светското. Момчето, което  буди с усмивка слушателите на Magic FM, се включва в проекта по покана на най-добрата юристка сред профи водещите.

Шоуто маркира завръщането му в bTV 5 години след като продуцираното от Робин Кафалиев „Таблоид” бе свалено от ефир.  За Драганова това също е вид рестарт на отношенията с медията, която затвори екранния гардероб на „Модерно” тихомълком миналата зима.

Предаването ще тръгне през февруари с продължителност 2 часа. Кастингите за четвърти сезон на „България търси талант” стартираха, но с уменията на чешити от всякакви възрасти  за съжаление няма да жонглира Мария Силвестър.

Щурата водеща се похвали във Facebook, че е ангажирана като лице на „Не!Новините”, което от едноименен сайт за фалшиви новини и комедийни абсурди ще прелее на малък екран.

Идеологът на ne!novinite.bg Самуил Петканов е перо на родните Esquire и Playboy, но през последната година усилено преговаря за трансфера на проекта в национален ефир. В YouTube изтече първият трейлър на „Не! Новините” като 24-часов видеоканал. Краткото клипче комбинира пишман информационна емисия и пародия на „Лице в лице”, която Силвестър води сред оригиналните декори на Цветанка Ризова.

В преките включвания от мястото на събитието Мария дамгосва парфюма на репортера, а в обзора на събитията от деня влиза фактът, че в „Шоуто на Слави” разказват виц, който още не сме чели в интернет.

Според екипа новоизлюпената „медия” разполага с над 7000 милиона кореспонденти в цял свят и шпиони в поне 4 социални мрежи.

Вижте и

Две години след като говорилнята в „Шоу на високи токчета” утихна в ефира на bTV, Ива Дойчинова се връща на екран.

Любимият глас от ефира на FM+ще популяризира рецепти за щастие, красота и здравословен начин на живот в „Супердоктор”, всяка събота от 8.30 ч. по Bulgaria On Air. Най-добрите специалисти от различни области на медицината Дойчинова ще изповядва в тандем с д-р Юлиан Коцев. „Като човек правя възможното, за да се чувствам отлично всеки ден, а като журналист – да представям хората и възможностите това знание да бъде достъпно за всички.

Популярни личности ще споделят как се грижат за здравето на тялото и духа си, а в минириалити формати ще ви показваме как се променя живота и самочувствието на пациенти преди и след медицински и естетически процедури. Ще говорим за хранене, начин на живот и решаване на реални здравни проблеми.

Здравето е най-важният фактор за това да бъдем щастливи и ние ще работим за това.“, споделя Дойчинова.

Дата: 20.01.2015 06:32 Източник: Любословие/vnews.bg

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре