Сега четете
Бюлетин от S Media Team специално за ЛюбословиеБГ

Бюлетин от S Media Team специално за ЛюбословиеБГ

top gearСпециално за ЛюбословиеБГ Седмичен бюлетин от S Media Team и представяне на най-новите им броеве:

Брой 111 – 27 август 2014

Новият брой на BBC TopGear България събира на едно място най-страхотните коли в света, кара ги и представя най-доброто от най-доброто. От нестандартната корица, разположени един върху друг в товарни контейнери, гордо вирят предници Rolls-Royce Wraith, S63 AMG Coupe, BMW i8, Jag F-Type Project 7.

Есенцията на броя, рубриката “Гиър“ събира най-добрите коли през годината. Суперкупетата например са RR Wraith, Merc S63 AMG и Jag F, на които се възхищаваме и караме в Уелс за изключителна фотосесия и вникване в характера на всяка кола. Разгадаваме самоличностите и на тройка хотхечове, които са суперколи сами по себе си. Вадим VW Golf R, Audi S1 и Fiesta ST и им отделяме цели четири страници. Защото ги заслужават.

 

И ОЩЕ…

ЕКСКЛУЗИВНО! дългоочакваното Volvo XC90;

· Бъдеще или настояще: BMW i8, Opel Ampera и Renault Zoe;

· Тестове: Fiesta и Focus, хибридна S-Class, освеженото VW Scirocco R, красивия и мощен Aston Martin Rapide S, новото MINI Cooper S, Peugeot 308 SW и… един мотоциклет BMW R nineT.

Повече информация:

www.TopGear.bg

https://www.facebook.com/TopGearB

Брой 119 – 27 август 2014

 

Това е броят, в който ще усетите тайнствения вкус на Азия, ще се впуснете в една морска рибена фиеста, ще разберете как приготвят пиле на грил по света, дори може да построите бисквитен плаж у дома!

Рубриката УИКЕНД представя Вкусът на Азия – салата с нудъли и скариди, Азиатска салата с телешко, салата с пиле и мента и още много екзотични предложения, които на момента ще ви пренесат в тайнствена Азия, а Джон Тород дава идея за една романтична Вечеря по здрач в азиатски стил.

И ОЩЕ…

 

· СЕЗОНЪТ НА… Морска фиеста с риба и миди – паста с миди Mouclade, риба със сусамова коричка, морска трева и бели миди, пълнена печена риба с фенел, скумрия на скара с ескаливада и препечен хляб, рибена тарта с ментова салата от грах;

· BBQ пиле от цял свят – крилца на скара по корейски, пиле с бира, пикантно разтворено пиле с кисело мляко, пилешки шиш по гръцки, пилешки пържоли с лимон и зелени подправки;

· ВСЕКИ ДЕН: 10 лесни ястия за работните дни.

Повече информация:

www.GoodFood.bg

https://www.facebook.com/GoodFood.bg?fref=t

top gearБрой 411– 27 август 2014

ЕКСКЛУЗИВНО!

Дългоочакваният нов Volvo XC90 краси корицата на броя AUTO BILD България, който бърза да разкрие всички подробности за този обичан от мнозина швед.

Наскоро представената Skoda Fabia също привлича внимание от страниците на изданието, а тестовете стартират със сравнение на три малки автомобила от Азия в лицето на Nissan Micra, Kia Picanto и Suzuki Splash.

 

И ОЩЕ…

 

· Първи впечатления: Lamborghini Huracan;

· Автомобили втора ръка: Audi Q7 от 25 000 лв.;

· Репортаж: Cor Caroli Bavaria Yachts powered by Lexus 2014.

Вижте и

 

Повече информация:

www.AutoBild.bg

https://www.facebook.com/AutoBildBG

http://smedia.bg/

Брой 57 – септември 2014

 

Знаете ли, че може да имате пълен контрол върху вашите сънища? Това е техниката на т.нар. „осъзнато сънуване“, за която ви разказваме подробно в новия брой на сп. ВВС ЗНАНИЕ. Оказва се, че то може да се овладее и напълно нарочно може да преживявате неща, които няма как да ви се случат наяве. Освен чисто егоистичното удоволствие, тази практика има приложение и при лечение на травматични състояния като фобии например. Как да контролираме сънищата си и какво е „осъзнато сънуване” – в новия 57-и брой на BBC Знание е.

Никога не знаем кога сънищата могат да станат реалност… или обратното

 

И ОЩЕ…

· Димитър Съсълов – професор по астрономия в Харвардския университет: Колко близо сме до откриването на далечни земи в Космоса?;

· Изненадващите ползи от Първата световна война;

· Суперсетивата на животните.

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре