Сега четете
Чии глави ще паднат, ако „КТБ” досиетата излязат на светло? Кой ще управлява след изборите?

Чии глави ще паднат, ако „КТБ” досиетата излязат на светло? Кой ще управлява след изборите?

c9d0552de215d1e8a213cadc36b88a72Интервю с Методи Андреев, бивш шеф на Комисията по досиетата, Антон Тодоров, политолог /резюме/

Резюме: Четири вида шрифт, три вида химикали, основен текст, написан на пишеща машина, съмнителен печат, който не е на Комисията на досиетата – това прави само на пръв поглед впечатление в документа на Бареков, каза политологът Антон Тодоров.

Бареков нанася страшни щети с поведението си. Той хвърля фалшиви документи и хората „вярват на тези простотии”, подчерта Тодоров.

От фалшив политик какво можем да очакваме, иронизира бившият председател на Комисията на досиетата Методи Андреев. Той спретна цирка „Костинброд”, сега опитва нов да прави. Според СОЦИОЛОГИЧЕСКИТЕ ПРОУЧВАНИЯ ГЕРБ води двойно на БСП и още повече на ДПС – е кой има интерес да се цапа Борисов, попита Андреев. И заяви, че ГЕРБ не са му предлагали да се присъедини към гражданските структури на партията.
Който се хване с ДПС, умира, каза още Андреев. Ако ГЕРБ иска да управлява успешно, трябва да се коалира с Реформаторския блок и да изключи ДПС от управлението за поне два мандата, заяви Андреев. Няма да има чадър върху ДПС от следващото управление, добави той.

Антон Тодоров обаче не се съгласи с тази теза и припомни как при Бойко Борисов Николай Вълканов, един от бившите „силни” в „Мултигруп”, си развяваше коня. ГЕРБ да не правят така, както правеха при предишното управление – да лъжат, че при тях няма доносници. И показа делото на „агент Николай” – бившият конституционен съдия Георги Марков.

Показвам го, за да е ясно, защото този човек е готвен да пише промени в Конституцията – та той е бивш служител на Шесто управление, „шестак”, възмути се Тодоров.

ГЕРБ ще са или на границата, или ще спечелят повече от 121 гласа и няма да се коалират с ДПС.Това каза пред Нова телевизия политологът Антон Тодоров и ги предупреди в новия си мандат ГЕРБ да не са двулични и да не правят магарии като в предишния с назначаването във властта на бивши агенти.

Вижте и

ГЕРБ в предишния мандат не бе партия, а една група. Сега мина един мандат на опозиция. И следващия път трябва да имат принципна позиция, бе мнението на Методи Андреев.

Нова ТВ, „Здравей, България“

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре