Сега четете
Нова размаза Би Ти Ви

Нова размаза Би Ти Ви

btv-nova-imНова телевизия направо смачка по рейтинг в изборната нощ своите върли конкуренти от Би Ти Ви. От първата частна медия решиха съвсем изненадващо да спрат излъчването на пресконференциите от НДК и вместо тях пуснаха повтаряния много пъти филм „Медальонът“ с Джеки Чан.

„Каква беше тая глупост, та същия филм дори го даваха пак миналата седмица“, коментираха възмутени зрители на канала, които, заблудени от прекратяването на излъчването, бяха решили, че и по другите канали не се дават брифингите. Според източници на „Всеки ден“ странното решение е било по заповед на новия шеф на новините в Би Ти Ви Венелин Петков, който е разпоредил да се спре с политиката, защото според него „на хората не им се гледат такива неща в неделя вечер“.

Явно обаче това разпореждане е било погрешно, защото Нова тв, БНТ и ТВ7, които продължиха с преките включвания от НДК, белязаха ръст в зрителите си. На всичкото отгоре и преди да спрат излъчването от нощта на вота, от Би Ти Ви не могат да се похвалят и с равностойно изборно студио. По останалите телевизии коментарите и живите връзки бяха далеч по-изпипани и атрактивни.

Вижте и

Всеки ден/Любословие | стр. 4 |

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре