Сега четете
Ваня Григорова и коалиция „Солидарна България“ внесоха 5000 подписа за регистрация в ЦИК

Ваня Григорова и коалиция „Солидарна България“ внесоха 5000 подписа за регистрация в ЦИК

Ваня Григорова и коалиция „Солидарна България“, в която участват ПП „Българска левица“, ПП „Обединена социалдемокрация“ и ПП „Изправи се БГ“, внесоха пет хиляди подписа за регистрация в Централната избирателна комисия за предстоящите избори за Народно събрание и за Европейски парламент на 9 юни. Това съобщи тя пред журналисти след регистрацията в ЦИК.

Григорова заяви, че предопределящо за решението ѝ да участва в предстоящия вот е била огромната гражданска енергия по време на местните избори. Тогава немалко хора ме подкрепиха и ми дадоха уверение, че посланията, които имахме тогава, имат чуваемост, каза Григорова.

По думите ѝ това са послания, битки и каузи, които води от години. Може би вече е дошло времето да сложим край на този мандат на псевдоелита, който ни управлява години наред. Виждаме, че професионалните политици вече девет месеца държат страната в хаос – „сглобка“, „разглобка“, сега след тези избори, при липса на каквато и да е алтернатива, очаквам следващата „сглобка“, добави Григорова. По думите ѝ е очевидно, че след като приключат изборите можем да очакваме абсолютно същото.

На въпрос относно „роенето в ляво на политически формации“, Григорова коментира, че не това го обезсилва. Обезсилват го битките в една от партиите, която е основна, обезсилва го търсенето на „врага с партиен билет“, каза тя и посочи случилото се със Софийската организация на БСП. Ние не можем да оставим левите избиратели и работещите хора на псевдоелитите, посочи Григорова.

Вижте и

Относно обвиненията на Нинова, че тя била излъгала четири пъти, Ваня Григорова заяви, че на г-жа Нинова предпочита да не отговаря. Нека да не съм ѝ опонент и тя не ми е опонент. В крайна сметка, ако имаме едни и същи цели, би трябвало да работим в една посока, посочи тя. Ако тя е свикнала да се бори със своите съмишленици в рамките на партията, ако е свикнала да остракира членовете си и да ги изхвърля, това не е мой подход, добави Григорова.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре