Сега четете
Гонка между патрулка и кола с мигранти завърши с катастрофа на Околовръстния път в София

Гонка между патрулка и кола с мигранти завърши с катастрофа на Околовръстния път в София

Шестима мигранти бяха задържани при Казичене от полицията след гонка, завършила с катастрофа, съобщиха от МВР.

Към 18 часа тази вечер полицейски патрул подава сигнал за проверка на автомобил, който се е движил по Околовръстното шосе. След като шофьорът не спира, започва преследване. В района на Казичене шофьорът на преследвания автомобил удря друга кола, която се е движела в крайната лява лента. След сблъсъка водачът излиза от колата и бяга в полето. Впоследствие е задържан от полицията.

По първоначална информация в превозното средство са установени шестима мигранти, които са със сирийски произход. По-късно полицията е установила, че шофьорът на автомобила също е сириец.

Инцидентът доведе до огромно задръстване по Околовръстното шосе на София.

Вижте и

Това е пореден инцидент при залавяне на мигранти в района. На 21 ноември 2022 г. след полицейска гонка на бус с мигранти и последвала катастрофа край Казичене загина 51-годишният полицай Кирил Петков.

Днес Софийската районна прокуратура обвини и украински гражданин за това, че 22 март около 15:30 ч. на бул. “Цариградско шосе” в София е подпомогнал шест лица със сирийски произход да преминат в страната, като им е осигурил транспорт с лек автомобил марка “Форд”.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре