Сега четете
Азербайджан и България се изправят във футболен двубой

Азербайджан и България се изправят във футболен двубой

Един от младите футболисти в състава на Азербайджан Джейхун Нуриев сподели в интервю за местен сайт, че очаква с „голям интерес“ предстоящия двубой срещу България от приятелския турнир FIFA Series в Баку.

Двата отбора се изправят един срещу друг в понеделник (25 март) от 18:00 часа, като срещата ще бъде излъчена НА ЖИВО по БНТ 3 и на bntsport.bg!

Въпреки че самият Нуриев гледа най-вече към мача с „лъвовете“, той увери, че азерите ще подходят сериозно и към дуела срещу Монголия три дни по-рано (22 март).

„Като истински син на моята родина, една такава покана за националния отбор ме изпълва с гордост. За мене няма никакво значение дали играя приятелски или официален мач, ако съм сложил на гърдите националната фланелка“, коментира футболистът пред сайта azerisport.com.

Вижте и

„С националния отбор моралът винаги е на висота. Гледал съм доста мачове на националния отбор на България и честно да ви кажа, този мач го чакам с много голям интерес. Но и за двама двубоя ще се настроим максимално сериозно“, допълни Джейхун Нуриев.

За офанзивния футболист това е втора повиквателна в кариерата му за представителния тим на Азербайджан, но халфът все още очаква своя дебют за страната си, защото в предишния случай изгледа от пейката победите над Молдова и Северна Македония в края на 2022 година в контролни срещи.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре