Сега четете
Делян Пеевски: В „делкане“ няма да участваме

Делян Пеевски: В „делкане“ няма да участваме

В „делкане“ няма да участваме, каза пред журналисти председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски в коментар на предложението за меморандум.

 

„Виждам, че някой иска да си делне държавата по един много екзотичен начин. Видяхме, че колегите обичат да се бутат в регулаторите“, коментира Пеевски. За мен е абсурдно в някакъв меморандум да има желание за подялба на съдебната власт, антикорупционни агенции, съдебна власт. Това е нечувано за мен, каза още депутатът.

 

Водихме тези разговори с колегите преди това и мислех, че те се шегуват, че наистина ще поискат да си делнат съдебната власт, да си делнат службите. Виждаме всичко вътре, няма нищо за хората в това нещо, коментира Пеевски. „ГЕРБ да си преценяват, ние сме казали, че не участваме, в това няма нищо за хората, има само делкане на служби, делкане на прокуратура, делкане на съд, делкане на антикорупционна агенция“, добави той.

Вижте и

 

Ние ще се противопоставим с това, че няма да подкрепим това делкане, съгласно Конституцията, където има блокираща квота 160 гласа. Ние в делкане няма да участваме, заяви Пеевски, попитан как ще се противопоставят на това.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре