Сега четете
„Евростар“ отмени всичките си влакове от и до Лондон заради наводняване на тунел

„Евростар“ отмени всичките си влакове от и до Лондон заради наводняване на тунел

Всички влакове „Евростар“ до и от Лондон са отменени до края на днешния ден, съобщи железопътната компания на своя уебсайт, предаде Франс прес.

 

„Поради наводняване на тунел на високоскоростната линия в близост до Лондон се налага да отменим всички наши влакове по маршрута ни до/от Лондон в събота, 30 декември“, пише „Евростар“.

 

Според прессъобщение на компанията, дъщерно дружество на френските държавни железници (SNCF), отменени са общо 41 влака. Засегнати са около 30 000 пътници, които са блокирани в Лондон, Париж, Брюксел или Амстердам. Това става в един от най-натоварените уикенди през годината.

 

Вижте и

Обстановката, причинена от наводнението в тунела между международната гара „Сейнт Панкрас“, гарата на „Евростар“ за заминаване и пристигане в британската столица, и гара „Ебсфлийт“ в югоизточната част на Англия „не се е подобрила и железопътните услуги не могат да се извършват“, обяснява „Евростар“.

 

Компанията поднася извинения и приканва клиентите си да посетят уебсайта ѝ, за да „разберат каква компенсация им се полага“. По-рано „Евростар“ обяви, че влаковете ще бъдат отменени до 16:00 ч. по Гринуич.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре