Сега четете
PR експерт за сблъсъците в парламента: Това е неуважение към демокрацията

PR експерт за сблъсъците в парламента: Това е неуважение към демокрацията

Наблюдавам случващото се в Народното събрание с отвращение, както, предполагам, 9 от 10 бълагри. Нямам никакъв интерес, защото това е очаквано от всички, които поне малко разбират от политика. Ако посегнеш на някого в парламента, показваш слабост, защото е публично и защото това е място, на което да се вземат решения, а не да се използват хватки, които не са допустими в модерната политика“. Това заяви PR експертът Максим Бехар в NOVA NEWS.

Коментарът му е по повод напрежението в парламента в понеделник, при което се стигна и до физически сблъсъци.

По думите му в България рязко се сменят героите в ранглистата за това кой кой е и много хора, които бяха номер 1 или суперзвезди и примадони, започват да слизат от сцената.

Колегата му PR експерт Десислава Олованова пък посочи: „Аз виждам и нещо хубаво, макар че парламентът е институция, която е над всички останали и дава пример на обществото. От тази гледна точка, да гледаме как представителите на избирателите се държат по този начин и дори ескалират в насилие, е изключително вредно“.

Вижте и

По думите ѝ случващото в парламента от началото на седмицата е и неуважение към демокрацията. Тя обаче отчете като позитив това, че в последните няколко народни събрания депутатите изобщо не са на едно мнение, а напротив – те спорят и имат диаметрално противоположно мнение.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре