Сега четете
Заседанието на парламента ще започне, едва след като председателският съвет разгледа документи по казуса с Паметника на Съветската армия

Заседанието на парламента ще започне, едва след като председателският съвет разгледа документи по казуса с Паметника на Съветската армия

На председателски съвет решихме да прекъснем заседанието за един час, да поискаме от всички институции, които имат отношение към казуса с Паметника на Съветската армия, всички документи – разрешителни, оценки, заповеди за събарянето и преместването. Това съобщи председателят на ПГ на „БСП за България“ Корнелия Нинова пред журналисти в кулоарите на парламента.

 

След този един час, като получим документите, ще имаме отново председателски съвет, на който ще ги разгледаме, ще видим дали това, което се върши в момента, е основано на закона и дали всички документи са изрядни, и едва след това ще започне заседанието на парламента в зала, обяви тя.

 

Нинова отново каза, че не трябва да се унищожават паметници, а трябва да се почита паметта и историята на България такава, каквато е.

Вижте и

 

В началото на пленарното заседание депутати от „Възраждане“, „БСП за България“ и „Има такъв народ“ се събраха пред парламентарната трибуна в знак на протест, по думите на Костадин Костадинов, срещу „беззаконието“ в страната. Председателят на Народното събрание Росен Желязков прекъсна.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре