Сега четете
Основните пътни артерии са изчистени добре, напредваме и по кварталите

Основните пътни артерии са изчистени добре, напредваме и по кварталите

Основните пътни артерии в София са изчистени добре, напредваме и по кварталите, каза кметът на столицата Васил Терзиев при започването на строителните дейности за разширение на столичното метро с шест километра през кварталите „Слатина” и „Гео Милев” до бул. „Цариградско шосе“.

Бяха трудни няколко дни, най-вече защото падна обилен и тежък сняг, каза още Терзиев. Имаше много изпочупени клони и скъсани кабели на електроснабдяването, но ситуацията е овладяна и екипите работят данонощно, добави той.

За момента ситуацията в столицата е овладяна. Екипите на Столична община работят денонощно, каза кметът Васил Терзиев. Той допълни, че е имало много добра комуникация между Столичния инспекторат, районните кметове, дирекция „Аварийна помощ и превенция“ и пожарната. По думите му екипите не са спали в последните 48 часа.

Вижте и

Тази седмица ще направим обща среща, в която ще оценим кое направихме добре и кое не, каза още столичният кмет. Може да ангажираме и квартални доброволци, така че да бъде още по-активно и при такава екстремна ситуация, каквото беше сега, да бъдем още по-адекватни в реакцията, посочи Терзиев.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре