Сега четете
Изложението „Дни на кариерата“ започва в УНСС

Изложението „Дни на кариерата“ започва в УНСС

Изложението „Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг, Обслужване на клиенти 2023“ ще се проведе днес в УНСС, а 89 компании са заявили участие в търсене на млади таланти. Това съобщиха от кариерния сайт „Джоб тайгър“ (JobTiger).

Форумът дава възможност на студенти и млади специалисти, които търсят кариерно развитие, да създадат личен контакт с представители на компаниите, да открият своето ново работно място или да получат шанс за участие в стажантска програма.

Организаторите отбелязват, че и тази година изложението ще е в унисон със зелените политики за опазване на природата. В партньорство със ScanFactor търсещите работа ще бъдат улеснени максимално, като имат възможност да представят себе си и да кандидатстват чрез QR код.

Вижте и

Очаква се на откриването на кариерния форум да присъстват ректорът на УНСС проф. Димитър Димитров, Инес Воданович, представител на златния спонсор ABA-Work in Austria, Атанас Димитров, директор на Междууниверситетския център за развитие на кариерата (МЦРК), Илиян Чабуклийски, председател на Студентския съвет при УНСС, и Светлозар Петров, управител на „Джоб Тайгър“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре