Сега четете
ДПС ще подкрепи бюджета за 2024 г. само при ясни ангажименти към общините

ДПС ще подкрепи бюджета за 2024 г. само при ясни ангажименти към общините

Ще подкрепим бюджета, единствено ако в него бъдат вписани изрично приоритетните проекти на всяка една община, така че да се повиши чувствително стандартът на живот на хората в населените места. Това заяви председателят ПГ на ДПС Делян Пеевски след среща с кметовете на ДПС, която се проведе в Благоевградско, съобщи пресцентърът на партията.

Делян Пеевски събра кметовете, веднага след приключването на местните избори, за да се поздравят за постигнатите много добри резултати, след които ДПС се нареди като втора политическа сила, и да очертаят приоритетите за всяка община.

Нашият ангажимент към хората, които дават своето доверие и подкрепа на издигнатите от ДПС кметове, е като работим така, че кметовете и общинските съвети да реализират нашите политики в полза на хората, коментира Пеевски. Когато те работят уверено и спокойно, хората ще са добре. Това искаме от изпълнителната власт – ясни правила и гаранции, че всички общини ще имат равен достъп до ресурс, за да постигнат европейски стандарти, заяви той.

В срещата с председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски участваха кметовете на Ардино, Кирково, Крумовград, Кърджали, Черноочене, Момчилград, Белица, Гърмен, Сатовча, Якоруда, Руен, Сунгурларе, Крушари, Сърница, Завет, Исперих, Кубрат и др. На срещата присъстваха и зам.-председателят на Народното събрание Филиз Хюсменова, зам.-председателите на ДПС Йордан Цонев, Халил Летифов, Станислав Анастасов, зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид, народните представители Ертен Анисова и Цветан Енчев, както и областните председатели на ДПС Шумен – Айсел Руфад, на ДПС Хасково – Мехмед Атаман, на ДПС Благоевград – Ведат Хюсеин.

Вижте и

По-рано днес във Велико Търново лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който също се срещна с избраните кметове и областните координатори заяви, че две неща могат да изкарат ГЕРБ от управлението – бюджетът и корупцията.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре