Сега четете
Мариана Векилска и Сашо Диков са първите гости в токшоуто „Имате среща… с Диана Любенова“ по БНТ

Мариана Векилска и Сашо Диков са първите гости в токшоуто „Имате среща… с Диана Любенова“ по БНТ

Броени дни остават до старта на най-новото токшоу на Българската национална телевизия – „Имате среща… с Диана Любенова“ с водеща Диана Любенова.

В първото издание на предаването – тази неделя, 12 ноември, от 18:00 ч. по БНТ 1 – специални гости на Диана Любенова ще бъдат две емблематични лица от телевизионния екран – водещата на „България в 60 минути“ по БНТ Мариана Векилска и журналистът Сашо Диков.

Добре дошла на Лейди Ди в кралството на БНТ! Аз съм може би най-ентусиазираният човек, който я посреща тук, просто защото сме близки и имаме дългогодишна история – преживели сме много в кадър и зад кадър и ще ми е приятно да сме заедно с още един добър колега и приятел. Пожелавам ѝ – все така – да носи много радост на хората и да е щастлива и удовлетворена от работата си“, споделя Мариана Векилска.

Всяка неделя от 18:00 ч. по БНТ 1 в токшоуто „Имате среща… с Диана Любенова“ ще гостуват популярни личности от сферата на изкуството, културата, музиката, театъра, журналистиката, спорта и не само. Всички те ще разкриват пред Диана Любенова и зрителите на обществената телевизия мечтите си, ще споделят за пътя към успеха, за хубавите и трудните моменти в живота си, за безценните приятелства и хората, на които винаги могат да разчитат.

Вижте и

От 12 ноември, гледайте „Имате среща… с Диана Любенова“ – всяка неделя от 18:00 ч. по БНТ 1.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре