Сега четете
Доказаният екип на Новините на NOVA представя „Изборът на България“

Доказаният екип на Новините на NOVA представя „Изборът на България“

Кои ще бъдат новите кметове? Тази неделя България избира, а телевизионният ефир и съдържанието в платформите на Нова Броудкастинг Груп ще бъдат посветени на местния вот. Зрителите отново ще могат да се доверят на NOVA, за да проследят отблизо случващото се в изборния ден. Медията ще предложи над 17 часа телевизионно време, 3 специални формата и преки включвания от 15 града в цялата страна. Екип от над 100 професионалисти, с доказан опит и авторитет в отразяването на значими събития, ще осигури пълно информационно покритие в изборния ден. За първи път в българския телевизионен ефир резултатите от местния вот ще бъдат представени с най-новата технология за виртуална реалност в света.

Неделният ден ще започне със специалното издание на „Събуди се“ с водещ Марина Цекова. Тя ще даде старт на изборния маратон в 6:50 ч. със седем тематични сегмента. В първия изборен формат предстоят срещи с анализатори, психолози, емблематични лица от екрана и шоубизнеса и изявени лидери на обществено мнение. В изнесеното студиото на предаването в центъра на София ще бъде Мариян Станков – Мон Дьо, който ще изследва генезиса на избора с вдъхновяващи личности.

До обяд водещият Христо Калоферов ще предоставя актуална информация за протичането на гласуването в новинарски емисии на всеки кръгъл час. Точно в 12:00 ч. той и Даниела Тренчева ще обобщят най-важното от вота и ще проследят развитието на значимите теми до момента в удължено едночасово издание на Новините на NOVA. Следващите информационни емисии са в 16:00 ч. и 19:00 ч. с водещ Ани Салич. През целия изборен ден репортерите на медията ще предават на живо последните новини и ще следят за нарушения в различни точки на България. Зрителите също могат да подават сигнали за нередности на Моята новина и Facebook страницата на Новините на NOVA.

Изборният формат на предаването „На фокус с Лора Крумова“ стартира в 15:00 ч. Водещата ще анализира политическия пъзел с уважавани събеседници и ще покани в ефира на NOVA три поколения столичани с любопитни истории, главните действащи лица в една нестандартна сватба, съчетала избора в живота с избора на кмет и необичайна общинска администрация, побрана във фургон.

Вижте и
Антон Хекимян

Вечерното студио „Изборът на България: Новите кметове“ започва в 17:00 ч. с водещи Мира Иванова и Виктор Николаев. Те ще разговарят с изявени журналисти, политолози, юристи, историци и социолози с най-точните прогнозни резултати и експертни анализи. В студиото ще гостува и утвърден психолог с професионален прочит на поведението на кандидат-кметовете в предизборната надпревара. Нова Броудкастинг Груп за пореден път ще работи с водещите независими социологически агенции „Галъп интернешънъл болкан“ и „Тренд“. Водещ на виртуалното студио от най-ново поколение ще бъде Николай Дойнов. Той ще покаже развръзката на изборния ден по най-модерния и атрактивен начин, така че зрителите да добият цялостна представа за резултатите и тенденциите в цялата страна.

Нова Бродукастинг Груп ще осигури пълно информационно покритие на всички свои платформи –  в телевизионния ефир на NOVA и NOVA NEWS, в ефира на радио NOVA NEWS, в уебсайтовете от портфолиото на Нетинфо – Nova.bgVesti.bgDariknews.bg. Бърз достъп до най-горещите теми от деня на вота ще осигури и мобилното приложение на NOVA, с което потребителите ще се информират за всичко важно и актуално. Новините на NOVA могат да бъдат открити във Facebook, InstagramTwitterTelegram и Viber.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре